2011-12-24 11:19:28• hírek • astronet.hu

Napi Horoszkóp - Rák - Vitákkal teli nap vár Önre

Napi horoszkóp december 24.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma biztos eseménydús napja lesz. Nem kellett volna minden ünnepi előkészületet az utolsó pillanatra időzítenie. A délelőtt biztosan rohangászással, kapkodással telik. Estére lehiggad, így békés szentestére számíthat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Még mindig munkával kezdi a napot, ami miatt jócskán zúdítja önre a szemrehányásokat élete párja. Nyeljen, mert igaza van, de nyerjen a plusz munkával egy kis plusz pénzt. Arra jó lesz, hogy kiengesztelje kedvesét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szomorúan indul a napja, de minden oka megvan arra, hogy bízzon a jóra fordulásban. A szenteste angyala az ön lelkére is leszáll, és a délutánt már olyan lelki békében töltheti családjával, amilyenről reggel még álmodni sem mert.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Vitákkal teli nap vár önre. Kár volt mára plusz programot, társasági eseményt szervezni, ha teheti, mondja le. Épp elég a családját illető kötelezettsége. Mindennek megvan az ideje. Most a társáé és a gyerekeié az elsőség.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Valaki elárasztja figyelmességével, ami meghatja, és viszonzásra készteti. Van, ami a szavaknál és az anyagi javaknál is többet jelent. Ha egy hullámhosszon érezheti magát valakivel. Ez a csoda ma megtörténik önnel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap nem a kompromisszumok és ultimátumok ideje. Az efféle terveit halassza későbbre, ne mérgezze párkapcsolatát stratégiákkal. Ma a szereteté a legfőbb hang. Ugye nem szeretné a szentestét magányosan tölteni?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A tükörbe pillant és megriad: olyan fáradt az arca, hogy alig ismer magára. Még jó, hogy az elkövetkező ünnepek alkalmat kínálnak a pihenésre. Amennyi időt csak lehet, töltsön lustálkodással, csöndes pihenéssel. A gond megvárja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Előnyös napja lehet, mert bár tevékenykedéssel, netán üzleteléssel kezdi a napot, végül is sikerekre számíthat. Nem túl sok időráfordítással még kellő haszonra, vagy ismertségre is szert tehet. És még a családjára is marad ideje.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Beszédes és tevékeny, de azért ne aprózza el magát. Van valaki a környezetében, aki nagyon figyel önre, és csak visszajelzésre várna, hogy magába bolondítsa. A vonzalomról kiderülhet azonban, hogy mélyebb, mint amilyennek gondolná.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kissé szomorú lehet ezen a napon. Nagy tervei kútba estek, vagy csak egyszerűen magányosnak és elhagyatottnak érezheti magát. Talán kevésbé kellene stratégiákat készítenie. Ha hagyja, hogy az érzelmei vezessék, boldogabb lehet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A nap, ha rosszul indul is, mégiscsak a szeretetről szól. Önt nagyon sokan szeretik, és ezt a tudomására is hozzák. Elvégre ez a szeretet ünnepe, ön se titkolja az emberek elől szeretetét. Még, ha régimódinak, nyálasnak érzi is. Ez van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kedvező nap ez szinte minden szempontból. Kedvese kezes és tüzes, a gyerekek példamutatóan állnak a karácsonyfa alatt, és az anyósa sem a szokásos sárkány stílust hozza. Minden rendben. Akkor miért van a szívében üresség?

Napi horoszkóp

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: